TWINS CORNER HARDERWIJK

TWINS CORNER HARDERWIJK Al 12 jaar een succes in Harderwijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 514 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Twins Corner Harderwijk. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 19:15 Het eten was erg lekker en de bezorging was erg snel. Alleen miste ik heel de knoflooksaus erbij.. en gezien de prijs ik ervoor betaalde had ik dat wel graag terug willen zien en vooral proeven!
31 jul 2022 om 18:50 Prima bestelling. Eten was lekker en mooi op tijd. Niet duur.
30 jul 2022 om 18:28 Het eten was niet vers, de patat extreem zout kortom het viel helaas erg tegen.
29 jul 2022 om 8:06 Heerlijk eten, goede bezorging
25 jul 2022 om 17:22 Had knoflook saus erbij besteld en betaald. Maar dit zat er niet bij. Dan is er geen directe telefoonnummer die je kan bellen.
21 jul 2022 om 19:38 De bezorger stond binnen 20 minuten al voor de deur en was ook nog eens super vriendelijk . het eten was ook heerlijk zoals we gewend zijn absoluut een aanrader!
13 jul 2022 om 21:47 Een goede nette bezorging welke ik voor het eerst sinds jaren heb gedaan dus dit smaakt naar meer!
9 jul 2022 om 20:50 Top
8 jul 2022 om 19:49 Normaal goed eten bestel er graag maar vandaag koud eten en misten een blikje cola
24 jun 2022 om 22:16 We hebben 5 kwartier op de bestelling moeten wachten. Nadat we gebeld hebben kwamen jullie.Ik moest weg dus kon het niet meer op eten.Beetje erg jammer.Dit zijn we niet gewent.
19 jun 2022 om 10:37 Had bestelling geplaatst een uur voordat ik het wilde. Het kwam precies op tijd! Eten was prima
17 jun 2022 om 23:14 TOP KWALITEIT